Lyofilizované produkty, tedy sušené mrazem, jsou již v Evropě nedílnou součástí jídelníčku se zdravou výživou, zdravým životním stylem a s velkou budoucností. Jedná se o inovativní, technologický zázrak, který plodům zanechá jejich celkový obsah vitamínů, minerálů a přináší blahodárné účinky pro lidské zdraví. Klíčovou výhodou lyofilizace je skutečnost, že si produkty uchovají celkový obsah živin, stejně jako čerstvé.
Naše priority jsou, že dbáme na čisté Evropské pěstitelství, kvalitu a 100% přírodní produkty bez jakýchkoliv přídavků cukru, konzervantů, barviv a jiných látek.
Díky dlouhodobé spolupráci s rodinnými, malými Českými a Evropskými pěstitelskými farmami vám můžeme nabídnout stoprocentně přírodní produkty, které si zamilujete. Při pěstování plodin klademe maximální důraz na čisté pěstitelství bez chemie a pesticidů, díky kterému vám můžeme nabídnout pouze ty nejkvalitnější plody přírody.
Původ našich produktů pochází z českých a evropských pěstitelských farem.
Lyofilizace probíhá tím nejvhodnějším a maximálně šetrným způsobem tak, aby si plody zachovaly celkový obsah živin až do chvíle, kdy se dostanou na váš stůl. Disponujeme prvotřídními lyofilizačními přístroji a díky rozsáhlým zkušenostem s lyofilizováním jsme zjistili, jaký proces a kolik času ideálně věnovat konkrétním druhům produktu. Naše lyofilizované produkty mají minimální zbytkový obsah vody, což mnohonásobně zvyšuje trvanlivost, nabízí širší využití a dodává plodům maximální kvalitu.
Zakládáme si na precizním zpracování s maximálním důrazem na jakost našich produktů od jeho prvopočátku až do konce celého procesu. Touto cestou jsme schopni vám nabízet pouze to nejlepší.
Mimořádné vlastnosti lyofilizace je, že proces zachová v plodinách vitamíny, minerály a veškeré výživové složky, přičemž odebere z potravin jenom vodu. Díky procesu, který se odehrává v minusových teplotách, nehrozí ztráta toho, co na ovoci, zelenině, bylině nebo masu máme rádi. Lyofilizace umožňuje, kromě již zmiňované delší trvanlivosti, rovněž rehydrataci, jinými slovy navrácení plodu do původního stavu. Ovoce, zelenina, bylina nebo maso obsahují velké množství vody a náš proces lyofilizace stáhne podíl vodné složky v potravině na úroveň jednotek procent a díky tomu mají velmi nízkou hmotnost, nabízí delší trvanlivost a zachovávají si pouze to nejlepší.
Naše 100 % přírodní lyofilizované produkty mají široké využití a spoustu benefitů. Pomáhají dosáhnout větší vitality, energie a mají blahodárný vliv na Vaše zdraví a pozitivně ovlivňují lidský organismus.