Lyofilizované plody ovoce, které je sušené mrazem, se v Evropě stává nedílnou součástí jídelníčku se zdravou výživou, zdravým životním stylem a s velkou budoucností. Je to technologický zázrak, který plody ovoce neochudí o vitamíny. Klíčovou výhodou lyofilizace je skutečnost, že si plody ovoce uchovají celkový obsah živin jako čerstvé.
Skvělé vlastnosti lyofilizace
Proces lyofilizace zachová vitamíny a výživové složky, odebere z potravin jenom vodu. Díky procesu, který se odehrává v minusových teplotách, nehrozí ztráta toho, co na ovoci, zelenině nebo masu máme rádi. Lyofilizace plodů ovoce umožňuje kromě trvanlivosti rovněž reinkarnaci, jinými slovy navrácení do původního stavu. Ovoce, zelenina nebo maso obsahuje velké množství vody a náš proces lyofilizace stáhne podíl vodné složky v potravině na úroveň jednotek procent a díky tomu mají velmi nízkou hmotnost.
Má široké využití
Zdravá výživa, lékárny, obchody, mlékárny, pekárny, cukrárny a další provozy. Jako přídavek každodenních jídel jej můžete využít, v ovocných salátech, jogurtech, pudincích, müsli, smoothie, zmrzlině a dalších, prostě si to ovoce dejte podle své chuti všude tam, kde ho chcete. Lyofilizované ovoce můžete také přidávat do mléka, džusu, vody i čaje, opravdu se meze nekladou.
Naše lyofilizované plody ovoce mají blahodárný vliv na Vaše zdraví a pomáhají Vám dosáhnout větší vitality a energie pro každý den.